06-40995779 (Pauline) of 06-40514862 (Bibi) info@btpsychologen.nl

 

‘Ik ben, samen met Bibi, aan de slag gegaan met mijn depressieve gevoelens, hypochondrie- en angstklachten. Zij heeft me laten inzien dat een hoop van mijn klachten met elkaar in verband stonden. We hebben samen, onder andere met behulp van EMDR behandelingen, een manier gevonden om de kern van
mijn klachten aan te pakken. Vanaf het eerste contact dat ik had met Bibi, voelde ik me erg op mijn gemak. Ze heeft me veel eye openers gegeven waardoor ik me bewust werd van zaken die ik echt anders moest gaan aanpakken. Ik heb weer ‘nee’ leren zeggen en denk weer meer aan mezelf. Haar luisterende oor en haar zeer zinvolle adviezen hebben er voor gezorgd dat ik me weer veel beter en zelfverzekerder voel. Het traject was af en toe echt wel zwaar, maar ik ben gedurende het hele proces blijven geloven in een positieve afloop door de goede vertrouwensband die ik heb opgebouwd met Bibi!’
V. 28 jaar, oktober 2018

******

‘Via de praktijkondersteuner werd ik doorverwezen naar Bibi. Ik heb heel veel aan de behandeling gehad, zowel de gesprekken als ook de EMDR behandelingen. Bibi is heel betrokken en ik heb me bij haar heel erg op mijn gemak gevoeld. Ze maakte me bewust van mijn valkuilen en ik heb geleerd hoe ik daar het beste mee kan omgaan. Deze bewustwording heeft mij heel erg geholpen en me meer zelfvertrouwen gegeven. Ik voel me veel sterker hierdoor. Via EMDR heb ik nare ervaringen uit het verleden een plaats kunnen geven, wat heel fijn is. Ook heb ik geleerd wat zogenaamde ‘ helpende gedachten’  zijn, en die in de praktijk toegepast. Ik ben Bibi heel erg dankbaar, want het heeft me echt geholpen!’  V. 51 jaar, oktober 2018

******

‘In het jaar dat ik bij Bibi Bressers onder behandeling ben geweest heb ik mezelf goed leren kennen. Ik zat in een diep dal en wist niet meer wie ik was en wat ik wilde bereiken in mijn leven, het plezier was weg. Bij Bibi voelde ik me op mijn gemak en ik durfde mezelf open te stellen voor de therapie. Stap voor stap ben ik gegroeid in mijn proces en ze heeft me geholpen om weer bij mijn gevoel te komen. Mijn gedachten leerde ik te ordenen en ik durfde mezelf weer te laten horen. Het vertrouwen in mezelf kwam terug en de EMDR-sessies hebben me geholpen om bepaalde trauma’s voor mezelf af te sluiten. Het was een pittig proces, maar dankzij Bibi sta ik positiever in het leven en heb ik weer zin in de toekomst.’ M. 27 jaar, september 2018

******

Met flinke burnout, angst- en paniekklachten werd ik verwezen naar B & T psychologenpraktijk. Ik ben blij dat Pauline me geholpen heeft, voelde meteen een klik en veilig om mijn verhaal te vertellen. Pauline luisterde echt naar wat ik te zeggen had, zonder oordeel en paste daar de behandeling heel natuurlijk op aan. Ook als ik vragen tussendoor had, was ze goed bereikbaar. Pauline heeft me enorm geholpen door op het juiste moment de juiste adviezen of methodes in te zetten. Steeds werd er een stukje van de puzzel opgelost. Het was een pittige tijd, maar bij Pauline  heb ik steeds het gevoel gehad dat ik met al mijn vragen en problemen ( op persoonlijk gebied) bij haar terecht kon. Ook hebben we gewerkt met een online training en later met EMDR.
Pauline is hier erg ervaren in en heeft me hier heel goed in begeleidt. Ook op de momenten dat het wat moeilijker ging, wist ze me genoeg vertrouwen te geven om hiermee door te gaan. En ik ben superblij dat ik dat  gedaan heb want het heeft me veel inzichten, maar vooral meer  rust in mijn leven gegeven.
Dankjewel voor alles, Pauline.’ V. 53 jaar, september 2018  

******

‘Dankzij Pauline van B&T psychologen durf ik meer mezelf te zijn en durf ik ook nee te zeggen. Weet ik dat ik niet perfect ben maar dat ook zeker niet hoef te zijn. Hierdoor zit ik beter in mijn vel en kan ik het alledaagse leven beter aan. Door de juiste handvaten aan te bieden en de online hulp heb ik snel resultaat gezien van onze sessies. Ik voelde me begrepen. Ik kan iedereen aanraden om naar deze praktijk te gaan want hier staan ze echt voor jou klaar’. V. 33 jaar, september 2018

******

Ik heb een traject van ruim een half jaar doorlopen bij B&T met Bibi. Het was fijn dat zij meteen probeerde om het hele plaatje over mij compleet te krijgen door op meerdere vlakken te informeren: Info van de praktijkondersteuner, een 0-meting van een klachtenlijst en een intake gesprek waarbij ik mijn verhaal kon doen en hier en daar doorgevraagd werd. Elke stap die we hebben gezet in de therapie voelde als een logische, juiste stap voor dat moment. Het fijnste was dat de regie gedurende het traject bij mij lag: ik kon bepalen welke mensen ik er wel of niet bij wilde betrekken en wanneer; ook kon ik aangeven hoeveel ik thuis kon doen. Bibi coachte mij hierin door vragen te stellen, uit te leggen en voorbeelden te noemen. Daarnaast werd er op een prettige manier toe gewerkt naar het eind van het traject. Met een plan vol handvatten én een betrokken omgeving kan ik nu verder werken aan wat ik in mijn traject heb gestart.’ V. 25 jaar, september 2018

******

‘Wonderbaarlijk zo’n EMDR behandeling, dat lampjes geluid en trilling zo’n effect hebben op je brein en pijnlijke herinneringen. Ik heb het traject als super ervaren, ik ervaarde een goede klik met Bibi, die mij prima op mijn gemak stelde en begeleidde. Ik voelde me gezien en gehoord als mens, niet als probleem. Dat voelde erg fijn. Ik kreeg voldoende begrip en heb erg veel vertrouwen dat ik op de juiste plek de juiste behandeling en behandelaar ben tegengekomen. Ik heb er veel nieuwe inzichten gekregen, en de zaken waar ik eerst mee zat, hebben hierdoor een betere plaats gekregen, zodat ik beter in mijn vel zit en het gevoel heb weer klaar te zijn voor een volgende stap in mijn leven. Ik ben erg blij dat ik snel en professioneel ben geholpen door
Bibi. Daar ben ik haar erg dankbaar voor.’
M. 48 jaar, september 2018

******

‘Als je op zoek bent naar een psycholoog die echt betrokken is en zich wil inleven in jouw situatie, dan kan ik zeker de praktijk van B&T aanbevelen. Mijn gesprekken met Pauline hebben me meer inzicht gegeven in mijn gedachten, gevoelens en gedrag, en hoe deze drie elkaar beïnvloeden. Ook heb ik (praktische) handvatten gekregen om met mijn problematiek om te gaan. Bij B&T wordt er gebruik gemaakt van moderne technieken, zoals een online omgeving waarin je tips en opdrachten krijgt. Ik ben erg blij met de behandeling die ik heb gehad en kan nu zeggen dat ik me weer beter voel en meer situaties aandurf!’ V. 25 jaar, augustus 2018

******

Begin van dit jaar kwam ik thuis te zitten met een flinke burn-out. Uiteindelijk ben ik bij Pauline terecht gekomen en zij heeft mij geweldig geholpen. Gedurende de sessies kwam naar voren dat enkele van de oorzaken lagen in de negatieve ervaringen uit het verleden. Hierdoor werd EMDR aanbevolen. Deze methode heeft mij geholpen deze negatieve ervaringen te verwerken en hierdoor ben ik op een andere manier in het leven gaan staan. Het is een intensieve maar efficiënte manier om te leren omgaan met negatieve ervaringen uit het verleden. Het is een zware periode geweest voor mijzelf maar ik ben erg tevreden over de behandeling en het uiteindelijke resultaat.’ M. 28 jaar, augustus 2018 

****** 

‘Bibi schept vanaf het eerste moment zeer veel vertrouwen. Ze heeft oprechte belangstelling voor wie je bent. Ze weet altijd wat er eerder besproken is en daardoor voelde ik me zeer serieus genomen. Zonder te forceren vraagt ze je na een aantal gesprekken om in de praktijk aan het werk te gaan. En dat is hard werken. En als je denkt nu ben ik er, nu weet ik alles, biedt ze verrassend genoeg nieuwe inzichten aan. Over jezelf en om die weer op te pakken in het dagelijkse leven. EMDR is een goede methode ter ondersteuning. De begeleiding daarbij van Bibi was veel belangrijker. Het heeft mij dingen een plek leren geven, die veel minder emotie met zich meebrengen als dat ik altijd heb gehad.’ M. 61 jaar. Juli 2018

******

‘Begin 2017 kreeg ik een auto-ongeluk en daardoor angst voor autorijden als passagier. Maandenlang heb ik rondgelopen met deze angst. Ik durfde zelf wel te rijden maar vond het moeilijk om rustig te blijven als ik bij andere mensen in de auto zat. Bibi heeft mij d.m.v. EMDR leren omgaan met de klachten die ik had. Daarnaast had ik een heel vertrouwd gevoel bij haar en kon ik mijn ei makkelijk kwijt. Ze laat je vrij in de manier waarop je behandelt wil worden en respecteert jouw mening. Ik ben erg tevreden en raad B&T psychologen zeker aan.’ V. 33 jaar. 

******

Ik ben erg tevreden over mijn behandeling. Meteen toen ik binnenkwam voelde ik me op mijn gemak door de sfeer maar zeker ook door de warme en persoonlijke benadering van Pauline. Er was meteen een klik, ik voelde mij begrepen en er werd echt naar me geluisterd waardoor ik helemaal mezelf kon zijn. Het behandelplan sloot zo goed aan bij wat ik nodig had, verschillende technieken waaronder emdr zijn toegepast. Maar ook de inzichtgevende gesprekken hebben me enorm verder geholpen en me waardevolle dingen leren beseffen. Ik vond deze combinatie erg fijn en voel mij nu sterk genoeg om zelf verder te gaan. Wat een geweldige praktijk ik ben in ieder geval erg dankbaar en blij met waar ik nu sta.’ V. 33 jaar.

******

‘Ik ben erg tevreden over mijn behandeling bij B&T Psychologen. Ik vond het fijn dat ik zelf veel inspraak kreeg in hoe ik wilde dat mijn behandeling zou verlopen, dat er de mogelijkheid was om mijn vriend en moeder mee te brengen waar nodig en dat Bibi in haar eigen tijd de moeite nam om zich in te lezen over een diagnose die ik al veel eerder gesteld had gekregen. Ik merkte tijdens de behandeling ook echt dat Bibi eerdere ervaring heeft met jongeren met ADHD, autisme, depressies etc., daardoor voelde ik me ook snel begrepen. Het was dus een heel positieve ervaring en ik ben blij met het resultaat van mijn behandeling.’  V.18 jaar.

******

‘Ik voelde me op mijn gemak bij Bibi. De aandacht die je me geeft, geeft mij het gevoel dat ik serieus word genomen. Ongelooflijk hoe je me de juiste vragen kunt stellen zodat we de juiste snaar weten te raken. Je plan van aanpak paste precies bij mijn karakter. Stap voor stap. Hierdoor merkte ik zelf de vooruitgang en dit gaf me de positieve drive om verder te gaan. Dagelijks gebruik ik elementen die je me hebt meegegeven. Dat geeft me rust en ook een houvast. Bibi bedankt!’ M. 45 jaar

 ******

‘Mijn ervaring met B&T psychologen is super! Bibi heeft me heel erg fijn begeleid en nam echt de tijd voor me. Omdat ik nog maar 19 jaar ben en je op deze leeftijd nog volop in ontwikkeling bent en jezelf moet leren kennen, was het erg moeilijk om met mijn verleden om te gaan. Door haar leerde ik mezelf begrijpen en kon ik mijn verleden “achter me laten”. Het is een pittig jaar geweest met ups en downs, maar ik heb er zeker geen spijt van dat ik de grote stap heb gezet en hulp heb gezocht. Je komt er alleen maar sterker uit!’  V. 19 jaar

 ******  

‘Tijdens de sessies heb ik mijn gehele verhaal kunnen doen. Ik voelde mij op mijn gemak en Bibi gaf mij de ruimte om open en eerlijk te zijn. De  spiegel die werd voorgehouden was oprecht en zette mij aan het denken. Uiteindelijk heb ik geleerd om meer van mezelf te houden en durf ik het aan om patronen te doorbreken.’  V. 23 jaar

******

‘Via de huisarts ben ik doorgestuurd naar B&T psychologen. Door minder prettige ervaringen bij andere hulpverleners was ik best een beetje zenuwachtig en vond ik het spannend om deze stap te maken. Door de hoge betrokkenheid en de persoonlijke aanpak van Bibi was dit gevoel snel verdwenen. Wat ik als erg prettig ervaren heb, was de huiselijke sfeer en de anonimiteit, B&T psychologen hebben niet de uitstraling van een standaard psychologenpraktijk en ze zitten in een woonwijk wat de drempel minder groot maakt. Ik had nooit verwacht dat ik een korte tijd zoveel zou kunnen bereiken op eigen kracht met natuurlijk de hulp van Bibi!’  V. 20 jaar. Maart 2018

 ******         

‘Je kunt een schip nastaren tot het is verdwenen in de mist.

Met dat gevoel verloor ik in 2017 mijn vrouw. Sinds 2006 had zij op haar manier gevochten tegen kanker. Het leven daarna is plots anders en vooraf niet te bedenken. Ik zocht een uitweg in mijn hobby wielrennen. Na een fysieke uitdaging op de fiets te hebben volbracht liep ik tegen geestelijke barrières aan. De dagen werden korter, mensen om mij heen onbegrijpelijker, nachtrusten kenden meer onderbrekingen en ervaren gebeurtenissen werden gruwelijker. Mijn dagelijks leven keerde zich vooral naar somberheid. Mijn vertrouwen daalde.  

Oude tijden Nieuw.

Weten dat er hulp nodig is. De stap zetten naar hulp. De gesprekken. Hier toonde Pauline haar opvallende vakkundigheid. Haar directe benadering en bondige uitspraken tijdens deze gesprekken zetten mij recht op mijn stoel. Bijna filosofisch gaf zij mij daarmee dikwijls een aanzet tot nieuwe en welkome gedachten. Ik kreeg weer zin om te ondernemen. Momenten van glimlachen ontstonden spontaan en zin in meer activiteiten volgden. Lastige ervaringen keerden om tot hulpzame en positieve bijdragen. Ik voel mij weer gelukkig. Samen met familie en vrienden vier ik het leven verder. Binnenkort een gezellige BBQ om mooie herinneringen te delen. Bier en worst, Zin in!! Dank je wel Pauline!’  M. 57 jaar, maart 2018

 ******  

‘De eerste stap zetten was heel lastig, maar ik ben echt blij dat die eerste lastige stap zetten gelukt is. Ik voelde me meteen op mijn gemak en voelde me heel erg gewaardeerd! Er werd altijd serieus naar me geluisterd en ik werd ook op mijn gemak gesteld. Open en eerlijk zijn gaat dan vanzelf. Dat was het fijne aan de behandelingen. Eindelijk voelde ik me begrepen en kreeg tijdens de behandeling inzicht in wat de oorzaak van mijn problemen zijn. Nu heb ik eindelijk zelf meer controle over mezelf. Ook zijn er heel veel handvatten aangereikt om goed aan jezelf te werken. Ik had nooit gedacht om in 4 maanden zoveel te kunnen bereiken en dat het zo’n groot effect zou kunnen hebben. Ik kijk nu eindelijk weer heel positief naar de toekomst dankzij de hulp die ik van Bibi heb gekregen. Hulp zoeken, hoe lastig dat ook was, is één van de beste keuzes in mijn leven geweest.’  M. 23 jaar, maart 2018

  ******  

Ik ben nog nooit eerder bij een psycholoog geweest en ik had nooit verwacht dat ik er zoveel aan zou hebben. Bibi is heel erg lief. Je krijgt de ruimte om op je eigen tempo bepaalde dingen te verwerken en ook te groeien als persoon. Het heeft mij heel erg geholpen als persoon!’  V. 18 jaar, februari 2018

******  

Na 4 maanden behandeling kan ik terugkijken hoe erg ik gegroeid ben door de begeleiding van Bibi. Elke sessie werd er goed naar mij geluisterd
en gekeken naar wat mijn behoefte was op dat moment. De sessies hebben ervoor gezorgd dat ik minder last heb van een vervelend verleden en dat ik mijn gedachten en gevoelens meer kan sturen. Dit alles heeft veel werk gekost en zonder de begeleiding van Bibi was dit nooit gelukt. Ik had niet verwacht dat er in zo’n korte periode zo veel te bereiken was.’
  M. 20 jaar, februari 2018

 ******  

‘Van mijn huisarts kreeg ik het advies een afspraak te maken bij B&T Psychologen. Heel afwachtend kwam ik bij Pauline binnen, maar al tijdens het eerste gesprek voelde ik me veilig, hier kon ik mezelf laten zien met alle chaos in mijn hoofd. Er werd een duidelijke afspraak gemaakt over de te volgen behandeling, het aantal afspraken en eventueel een emdr-behandeling. Die duidelijke communicatie gaf rust. Naast de behandeling was er voldoende ruimte om over zaken te praten die zijdelings met mijn problemen te maken hadden. De ruimte waarin de gesprekken plaatsvonden, is heel prettig en geeft weinig prikkels. Pauline straalt rust uit en luistert goed naar wat je vertelt en pikt er direct de punten uit die extra aandacht nodig hebben. Na 22 jaar grote zorgen is het leven weer leuk en zonnig!’  V. 83 jaar, oktober 2017

 ******  

‘Ik heb gedurende een paar maanden therapie gehad bij Bibi en dit is mij goed bevallen. De rust en duidelijke gesprekken en vragen hebben mij geholppen om anders naar bepaalde situaties te kijken, te relativeren, te voelen en terug naar mijzelf zodat ik zelf sterker ben geworden. Heel erg bedankt Bibi voor al je hulp!’  V. 39 jaar, september 2017.

 ******  

‘Via de huisarts had ik me aangemeld bij B&T. Bij binnenkomst in de praktijk voelde ik direct een prettige sfeer. De ruimte is ontspannen, rustig en dit straalt Pauline ook uit. Kundige concrete aanpak maar ook ruimte om uit te wijden naar zaken die op dat moment ook relevant zijn of je behandeling in de weg kunnen staan. Heldere uitleg over je traject en de verwachtingen na de behandeling. Goede ondersteuning en feedback om je zaken aan te pakken. Ik heb EDMR gehad, ik ben er erg positief over. Het heeft me rust gebracht en belemmer mezelf niet meer om zaken te vermijden.’ V. 44 jaar, augustus 2017.

 ******  

‘Ik heb heel fijn samengewerkt met Bibi en voelde me heel veilig binnen de B&T praktijk. Ik heb veel geleerd en werd goed ondersteund en in de juiste richting geholpen. Echt een aanrader om in deze praktijk aan jezelf te werken. Je ontwikkeling word goed bijgehouden en zo kan je goed het resultaat zien en merken.’ V. 18 jaar, juni 2017.

 ******  

‘De eerste stap zetten naar psychologenpraktijk B&T was groot. Dat ik niet lekker in m’n vel zat was duidelijk. Maar dat gaat wel weer over toch? Was het zo erg dat ik een psycholoog moest opzoeken? Een psychloog gaat te ver toch? Zo erg is het niet? Het ligt niet aan mij maar aan anderen? Dat waren de vragen die ik mijzelf vaak stelde. De grote drempel over. Na het eerste prettige gesprek wist ik dat ik goed zat, er was een persoonlijke klik. Ik durf mij ‘bloot’ te geven hier. Ik leefde achter een masker, was niet thuis terwijl ik er wel was en was niet de vader en partner die ik wilde zijn. Door vele fijne, goede, leerzame en soms emotionele gesprekken ben ik weer de juiste weg in geslagen. Ik weet weer wie ik ben en waarom ik zo ben. Door heel hard te werken maar ook mede door behandelingen met EMDR en coaching. Geen gemakkelijk weg maar het doel wat ik bij de start gesteld heb is bereikt. Ik ben na alle gesprekken weer diegene die ik ben. Ben weer thuis, het masker is weg. Daarnaast kan ik weer relativeren, weet beter om te gaan met situaties en zie het grijze gebied i.p.v. alles zwart/wit. Ik mag weer op eigen benen staan. Zo voelt het nadat de behandeling is afgerond. Maar ik weet zeker dat ik het kan! Kortom ik ben Bibi zeer dankbaar voor haar begrip, inzet en steun!’  M. 32 jaar, mei 2017.

 ******  

‘Hele prettige ervaring bij B&T Psychologenpraktijk met Bibi Bressers. Het is voor sommigen best een stap om bij een psycholoog binnen te stappen, maar zo voelde het totaal niet. Bibi straalt rust uit en daardoor voelde ik me meteen vertrouwd en durfde ik me open te stellen en mijn verhaal te doen. Dit zorgt ervoor dat je het meeste uit de therapie kunt halen. Vanaf het begin was meteen duidelijk welk traject we zouden doorlopen en dit gaat in samenspraak, dat was erg prettig. Gedurende het hele behandeltraject kon ik de gemaakte afspraken in een webportal inzien, een goede extra service. Daarnaast draagt de huiselijke sfeer van de ‘behandelkamer’ er ook aan bij dat je je op je gemak voelt, goed over nagedacht. Als ik terugkijk op de behandelingen dan zou ik het iedereen aan willen raden. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik hetgeen wat ik heb meegemaakt een plek heb kunnen geven. Ook heeft Bibi me handvatten gegeven voor andere zaken waar ik mee worstelde, echt een verrijking van mezelf.’  V. 30  jaar april 2017.