06-40995779 (Pauline) of 06-40514862 (Bibi) info@btpsychologen.nl

‘Ik ben door mijn studentenpsycholoog doorverwezen naar Bibi. De klik voelde ik meteen, ondanks de schaamte die ik voelde lukte het me om eerlijk en open te zijn tegen haar. Ze nam me serieus en samen hebben we een plan gemaakt hoe we de sessies het beste konden gaan inrichten. We zijn begonnen met EMDR en daarnaast hebben we ook wat schematherapie gedaan. De EMDR was erg heftig maar Bibi heeft me er doorheen gesleept. Ik heb geleerd waar bepaalde gevoelens vandaan komen en ik heb mezelf serieus leren nemen. Ik ben haar erg dankbaar voor de stappen die ik heb mogen zetten. Dankjewel Bibi!’ V. 24 jaar, juli 2021

****** 

‘Soms heb je iemand nodig die samen met jou orde op zaken stelt. Hierbij heeft Pauline mij heel goed begeleidt. Samen hebben we de obstakels, dilemma’s en vraagstukken een voor een aangepakt. De patronen en de twijfels blootgelegd. Hierdoor kon ik weer gaan handelen vanuit gevoel ipv angst en dat heeft mij mijn vrijheid teruggegeven.’ V. 42 jaar, juli 2021

****** 

‘Ik was afwachtend of ik bij B&T op de juiste plaats zou zijn. Ik heb een negatieve ervaring gehad bij een andere organisatie. Maar ik voelde deze keer wel meteen een klik met mijn psychologe (Bibi). Ik voelde me gehoord en begrepen. Heb hierdoor veel geleerd. Een dikke 10 voor mijn psychologe. Raad deze praktijk iedereen aan.’ V. 34 jaar, mei 2021

****** 

‘Mijn ervaring met EMDR. EMDR is een therapie waarbij trauma’s verwerkt worden. Ik ben een vrouw van 38 jaar oud. Ik heb EMDR nodig gehad voor de verwerking van de zelfdoding van mijn zusje en vader. Wat kun je dan verwachten? Trauma’s zijn als het ware beelden, geluiden, geuren, nachtmerries, nachtzweten, angsten die zich als het ware als een film afspelen in je hoofd en je herinneren aan het trauma. Een film die je constant herbeleefd. Mensen die trauma’s hebben weten precies wat ik bedoel en zullen dit herkennen. Bij EMDR wordt deze film nog eens afgedraaid in je hoofd. Dit zorgt ervoor dat alles nog eens naar boven komt en dat is zwaar. Dit duurt een paar dagen. En dan wordt het trauma als het ware naar de achtergrond geplaatst. De nachtmerrie maakt plaats voor rust. Ik heb wel een aantal tips voor mensen die EMDR ondergaan. Doe na de sessie(s) vooral waar je zin in hebt en waar je je goed bij voelt. Rust of slaap veel, zoek de rust op en luister naar muziek en doe ademhalingsoefeningen als de sessies zwaar zijn. Ik maakte door alle overbelasting ook nog een verkrachting en seksueel misbruik mee waarvoor ik nog eens door de EMDR tunnel moest. Ik wist dat dit een zware belasting zou zijn dus stelde het uit. Veel mensen storten zich in werk of afleiding om maar niet aan de trauma’s te hoeven denken. Dit kun je beter niet doen want dan loop je nog langer met klachten rond. Pauline is een therapeut die je met beide voeten op de grond zet en onderneemt actie. Ze laat je inzien wat goed voor je is en wat niet en hoe je in balans blijft. Met slechts een paar wijze woorden kwam mijn zelfvertrouwen terug. Ik kan iedereen met trauma’s EMDR aanraden! Want het helpt je om verder te kunnen met je leven. Op een manier die jou gelukkig maakt. Bedankt Pauline.’  V. 39 jaar, maart 2021

****** 

‘Ik kwam bij Pauline vanwege een (voor mij onverwachte) postnatale depressie. Ik heb veel steun en houvast gehad aan de gesprekken en nieuwe inzichten opgedaan over mezelf. Het was fijn om sommige gevoelige thema’s en gedachten in een veilige omgeving te kunnen bespreken. Ik ben nu weer beter en kijk weer positief en met vertrouwen naar de toekomst. Ik heb gelukkig geen ervaring met andere praktijken, maar zou deze praktijk zeker aanraden.’  V. 34 jaar, februari 2021

****** 

‘Ik werd doorverwezen naar B&T Psychologen in een tijd dat ik mezelf helemaal kwijt was en alleen nog maar negatieve gevoelens en gedachtes had. Samen met Bibi zijn we de onderliggende oorzaken gaan achterhalen en hebben we EMDR sessies uitgevoerd. Daarnaast ben ik door middel van schematherapie en gedragsmodi heel veel te weten gekomen over mezelf waardoor ik nu valkuilen kan herkennen. Bibi heeft aan 2 woorden genoeg om te begrijpen wat er in mijn hoofd speelt wat meteen een veilig en vertrouwd gevoel teweeg brengt. Dit is super fijn, zeker als je zelf af en toe niet weet wat er precies aan de hand is of waarom je je vervelend voelt. Als ik terugkijk op hoe ik binnen kwam bij Bibi, en hoe ik naar buiten ging is dat een wereld van verschil. En daarbij heb ik nu de mogelijkheid om aan mezelf te blijven werken d.m.v. alle bouwstenen die ze me heeft meegegeven.’ V. 24 jaar, februari 2021

****** 

‘Bibi is een zeer aangename, begripvolle en betrokken persoon die graag met jou mee wilt denken. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar en daardoor wordt een gesprek voeren veel makkelijker en kun je sneller tot diepgang komen. Daarnaast worden tijdens de sessies nuttige hulpmiddelen aangeboden waarmee je aan de slag kunt gaan om je persoonlijke situatie te verbeteren. Mede dankzij Bibi heb ik geleerd om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken en mijn ”gekleurde bril” af te zetten waardoor ik nu een frisse blik kan werpen op mijn persoonlijke situatie.’ M.27 jaar, februari 2021

****** 

‘Na doorverwezen te zijn door de praktijkondersteuner kwam ik bij psychologenpraktijk B&T terecht. Bibi is heel erg lief en ik voelde mij al meteen op mijn gemak bij haar. We zijn begonnen met een intake en daar kwamen nog al een aantal dingen naar boven waardoor ik zelf niet echt stabiel in het leven stond. We hebben een traject gedaan met EMDR wat me toch positief heeft veranderd en met een andere gedachte naar alles te kijken ook heeft ze mij handvaten gegeven waar ik mee aan het werk kan en dat heeft mij goed geholpen, ik sta nu sterker in mijn schoenen en als de gedachte weer naar boven komt denk ik meteen aan wat Bibi mij heeft geleerd, zo is mijn leven toch een stuk makkelijker voor mij en kan ik alles beter overzien. Bedankt Bibi! Ik zou je zeker aanraden bij mijn vrienden en kennissen.’ V. 31 jaar, februari 2021

****** 

‘Ik werd doorverwezen naar B&T Psychologen in een tijd dat ik mezelf helemaal kwijt was en alleen nog maar negatieve gevoelens en gedachtes had. Samen met Bibi zijn we de onderliggende oorzaken gaan achterhalen en hebben we EMDR sessies uitgevoerd. Daarnaast ben ik door middel van schematherapie en gedragsmodi heel veel te weten gekomen over mezelf waardoor ik nu valkuilen kan herkennen. Bibi heeft aan 2 woorden genoeg om te begrijpen wat er in mijn hoofd speelt wat meteen een veilig en vertrouwd gevoel teweeg brengt. Dit is super fijn, zeker als je zelf af en toe niet weet wat er precies aan de hand is of waarom je je vervelend voelt. Als ik terugkijk op hoe ik binnen kwam bij Bibi, en hoe ik naar buiten ging is dat een wereld van verschil. En daarbij heb ik nu de mogelijkheid om aan mezelf te blijven werken d.m.v. alle bouwstenen die ze me heeft meegegeven.’ V. 24 jaar, februari 2021

****** 

‘Twee jaar geleden raakte mijn zoon in een ernstige psychose. Om hem te redden van een akelige zelfmoord moest ik uit mijn comfortzone komen en het assertief en daadkrachtig opnemen tegen zorginstelling, zorgverzekering, ministerie Buitenlandse zaken, Spaanse ambassade en politie. Zonder mijn sterke en intelligente dochter had ik het nooit gekund, zij wist waar, wat en hoe de aanpak moest zijn. Na de goede afloop bleef ik achter met een groot gevoel van woede, waar ik geen verklaring voor kon vinden.  Via de ondersteuner van de huisarts kwam ik bij jou terecht en meteen na ons eerste echte gesprek kwam er al wat opluchting. Boos zijn mag soms gewoon. Door hierover te lezen en met jou te praten ontdekte ik dat het verleden een grote rol speelt in deze gevoelens. Ik had liefhebbende ouders, alleen maakten ze altijd ruzie, maar dan ook echt altijd. Dat drukt een stempel, en het mantra van mijn (lieve!!) vader: eerst alle anderen, dan jij, droeg niet bij aan mijn gevoel voor eigenwaarde. Veel stukjes uit mijn leven kregen nu een ander aanzicht. Ik heb mij jaren gevoegd naar de wensen van anderen, maar geen ruimte aan mijzelf gegeven, ook als ik dik in mijn recht stond. Wat ik vond deed er niet toe en zo dacht iedereen erover. Dat wist ik zeker! Nu weet ik dat anderen wel degelijk naar mij luisteren en dat het niet fout is om voor mezelf te kiezen. Ik voel me vreemd open, maar sterk en rustig, de woede is gaandeweg verdwenen, al tijdens onze sessies. Ik ben nu, met mijn dochter trots op wat we bereikt hebben met mijn zoon. Het gaat goed met hem en de wanen van de psychose zijn naar de achtergrond van zijn leven verdwenen. Stel je voor dat ik niet had gedaan wat ik deed? Dan had hij niet meer geleefd… Het boek gebruik ik nog steeds als hulpje. Ik doorzie beter manupilatietechnieken die mensen op mij en elkaar loslaten, maar het fijnste en meest rustgevend is de zekerheid dat ik niet verantwoordelijk ben voor de problemen en gevoelens van anderen. Ik hoef niet hun sores op te lossen. Je hebt geen idee hoeveel ruimte dit besef geeft. Dankjewel Pauline, je was de finishing touch in mijn zoektocht.’ V. 70 jaar, februari 2021

****** 

‘Voordat ik bij Bibi terecht ben gekomen, heb ik heel lang al mijn negatieve gevoelens en problemen geprobeerd weg te stoppen, omdat ik dacht dat ik me aanstelde. Door Bibi heb ik toen geleerd dat het juist heel erg goed is om je gevoelens te erkennen en accepteren, zodat je jezelf een kans geeft om eraan te werken. Ik heb ook geleerd dat iedereen kan veranderen, zolang je het echt probeert. Ik heb echt heel erg veel aan Bibi gehad, en me altijd heel erg prettig gevoeld bij haar. Ze is echt heel goed in naar je luisteren en ze heeft me heel goed geholpen met het stellen van doelen en het ook echt realiseren ervan, ook al lijken ze misschien niet zo haalbaar aan het begin. Ik ben echt heel blij dat ik bij B&T psychologen terecht ben gekomen; ik heb op zoveel vlakken meer inzicht gekregen in mezelf en ik weet zeker dat ik dit de rest van mijn leven mee kan nemen.’ V. 20 jaar februari 2021

****** 

‘Door schematherapie, modustherapie en EMDR van Bibi ben ik tot vele inzichten gekomen over mezelf. Dit heeft me geholpen om meer bij m’n gevoel te komen en me minder somber te voelen. Omdat ik anderen niet wil belasten, kwam Bibi me tegemoet in het nodige contact buiten de sessies om. Het gerucht dat cliënten vaak te weinig invloed hebben op hun behandelproces, is bij Bibi niet van toepassing. Ze gaf me herhaaldelijk de mogelijkheid zelf aan te geven wat ik wilde en hoe ik dacht dat ze me zou kunnen helpen. Het was fijn om alles bij haar kwijt te kunnen en me nooit beoordeeld te voelen. Ondanks dat ik nog niet klaar ben met mijn traject, heb ik veel van Bibi geleerd. Dankjewel daarvoor, Bibi.’  V. 23 jaar, februari 2021

****** 

‘Ik heb in het verleden al meerdere psychologische behandelingen gehad waarin ik wel wat verder kwam maar nooit echt het idee had dat mijn probleem gezien werd. Al meteen na de intake bij Pauline had ik het gevoel dat ik eindelijk echt gezien en gehoord werd. Eindelijk iemand die echt zag waar ik zo mee worstel. Schema therapie volgde waarin ik veel over mezelf geleerd heb en met duidelijke instructies en opdrachten aan de slag kon. De gesprekken waren altijd heel prettig. Pauline straalt rust uit en gaf mij altijd een veilig gevoel waardoor ik open en eerlijk kon en durfde te zijn over mijn problemen. De therapie heeft mij in een relatief korte tijd ontzettend geholpen. Bedankt lieve Pauline! Het mag duidelijk zijn dat ik deze psychologen praktijk zeker aanraad.’ V. 37 jaar, januari 2021

******

 ‘Bibi heeft me super goed begeleid tijdens mijn traject. Ze luistert heel goed naar je en je kunt alles aan haar kwijt. Ook heeft ze een hele warme persoonlijkheid. Ze heeft me geholpen om minder te piekeren en ik denk nog vaak terug aan haar goede advies. Ik kan haar zeker aanraden!’ V. 21 jaar, december 2020

******

‘Ik keek erg tegenop voor de behandeling. Door de “nieuwe normaal” van dit moment waren de eerste sessies online. Maar daarna vervolgde behandeling op locatie. Toen ik de eerste keer binnen kwam voelde ik me op mijn gemak. De sfeer voelde aangenaam en warm. Door de persoonlijk benadering van Pauline kwam ik tot mezelf. Ze luisterde aandachtig en kwam met goede tips en handvaten waarmee ik met mezelf aan de gang kon. De inzicht gevende gesprekken hebben me enorm verder geholpen en me waardevolle dingen leren beseffen. Haar behandelingsmethode in combinatie met EMDR heeft mij goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over B&T psychologen en zal het zeker aanraden indien nodig.’ M. 58 jaar december 2020

******

‘Met veel stress en problemen bij B&T psychologen terecht gekomen. Na een goede en duidelijke intake gestart met emdr sessies. Door deze sessies heb ik veel trauma’s en problemen kunnen verhelpen en voel ik me weer helemaal de oude! Ik raad nooit meer een andere psychologenpraktijk aan. Ze zijn goed en eerlijk!’ V. 29 jaar, december 2020

******

‘Bibi heeft mij enorm geholpen om met bepaalde emoties en angsten om te gaan en er niet in te blijven hangen. Door de juiste tools en inzet van Bibi ben ik erachter gekomen waar angsten mijn vandaan komen en heb ik dit leren verwerken. Bibi is een eerlijk en ontzettend warm persoon waar je je verhaal dan ook absoluut aan kwijt kan. Als ik terug kijk naar het traject ben ik zeer positief veranderd als persoon en zit ik veel lekkerder in mijn vel. Ik ben Bibi (en uiteindelijk mezelf) hier erg dankbaar voor!’ V. 27 jaar december 2020

******

‘In mei 2020 doorverwezen naar B&Tpsychologen; bij Bibi. Na een goed intakegesprek zijn we gestart met  Schematherapie.  Wat een verademing en een eye opener is deze therapie. Ik heb veel geleerd over mijzelf als en als kind. Daarbij heb ik geleerd hoe ik de invloed van vroeger kan veranderen voor het heden en de toekomst, niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn gezin. Tijdens onze sessies hebben we nog een onderzoekstraject opgestart, hierbij heeft Bibi mij enorm goed begeleid en wegwijs gemaakt! Al om al ben ik super blij dat ik deze stap gezet heb! En nee in deze praktijk is geen ‘psychologen bank’ te vinden;) gewoon Lekker vlot en bij de tijd. V.31 jaar, december 2020

******

‘Het was heel fijn om in behandeling te zijn geweest bij Bibi. Ze is erg lief en meelevend. Ik heb veel geleerd en voel me minder alleen. Ik heb inzicht in waarom ik dingen op een bepaalde manier doe en ben zelfverzekerder en liever naar mezelf. Ook ben ik beter in het omgaan met mijn emoties en het aangeven van mijn behoeftes naar andere mensen. Ik ben ontzettend blij met de verandering en met alle hulp en het vertrouwen van Bibi die ik hierbij gehad heb.’ V. 27 jaar, december 2020

******

‘Doordat ik uit een slechte thuissituatie kom, miste ik een goede basis en zat ik daardoor op een gegeven moment ook een beetje met mezelf in de knoop. Hoewel ik gelukkig een goed netwerk had aan vrienden om dit op te vangen, bleef ik toch last hebben van herbelevingen en problemen met mijn zelfvertrouwen. Daarom ben ik in april 2020 gestart met een behandelproces bij Bibi Bressers. Het behandelproces liep soepel en de communicatie met Bibi heb ik als heel prettig ervaren. We zijn vrij vlot begonnen met EMDR sessies, die me enorm geholpen hebben om de herbelevingen geheel te laten verdwijnen. Vervolgens heeft Bibi me meer inzicht gegeven in het leren begrijpen van mijn moeder’s gedrag, die waarschijnlijk lijdt aan een bordeline persoonlijkheidsstoornis. Ik heb hierdoor beter geleerd hoe ik deze situatie kan accepteren en dit heeft me een goede voorzet gegeven in hoe ik beter met mijn moeders gedrag om kan gaan. Gedurende het behandelplan ben ik steeds meer het vertrouwen in mezelf terug gaan vinden, doordat de problemen uit mijn verleden eindelijk verholpen werden. Dit allemaal zorgt ervoor dat ik tegenwoordig veel beter in mijn vel zit en ik weer een hele positieve mindset heb. Al met al, ben ik dus hartstikke tevreden met het resultaat en raad ik de praktijk B&T Psychologen zeker aan!’ V. 23 jaar, november 2020

******

‘Gedurende drie kwart jaar ben ik onder behandeling geweest bij Bibi. Het heeft even geduurd voordat ik de noemer ‘behandeling’ kon accepteren. Toen ik bij Bibi binnen kwam was ik sceptisch en vond ik zelf dat mijn problemen niet groot genoeg waren om bij een psycholoog terecht te komen, zeker gezien mijn leeftijd en de omstandigheden in mijn leven. Na een week of 4 voelde ik echter een last van mijn schouders vallen toen ik met behulp van Bibi realiseerde dat ik, door dit te doen, voor mezelf aan het zorgen was en dat ik hier later nog veel profijt van ging hebben. Ik vond het verwerken van trauma’s, die ik zelf niet als trauma’s beschouwde, en het doorbreken van patronen, een heel pittig proces. Hiervoor had Bibi me ook gewaarschuwd, maar ze gaf me ook een heel veilig gevoel door steeds als ik het zwaar had de juiste dingen te zeggen of vragen. Gedurende het proces was ik soms ongeduldig of verdrietig omdat ik mezelf weer terug voelde vallen in oude patronen. In deze tijd was ik, in tegenstelling tot het begin van de behandeling, des te blijer dat ik elke week mijn hart kon luchten bij Bibi. Nu, drie kwart jaar na mijn laatste behandeling, pluk ik nog steeds de vruchten van de behandeling. Dit had ik nooit gedacht. Mijn zelfbeeld is beter, ik sta steviger in mijn schoenen, ik dop mijn eigen boontjes, ik kan genieten van alleen zijn, ik kan mijn grenzen aangeven, heb een gezonde relatie met iemand die ik ontzettend graag om me heen heb, en toch weet ik dat ik het ook heel goed alleen zou redden. Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar dat ik dit heb gedaan. Er zijn ‘zelfs’ dagen dat ik Bibi mis. Dat zegt genoeg over de sfeer in de gesprekken denk ik. Ik raad iedereen aan dit zichzelf cadeau te doen want je wordt er echt alleen maar beter van.’ V. 24 jaar, oktober 2020

******

Ik heb bij Bibi het EMDR traject gevolgd omdat ik last had van angststoornissen die mij in mijn dagelijkse leven beperkten. Ik leefde in constante angst. Via een aanbeveling van een vriendin ben ik uitgekomen bij B&T Psychologie, EMDR als therapievorm en Bibi Bressers als therapeute. Nadat ik wat filmpjes had gezien over EMDR en wat artikelen had gelezen was ik sceptisch of het wel zou werken, het leek mij een te eenvoudige methode voor een complex probleem. Echter merkte ik na een paar sessies al verbetering, de EMDR had een domino-effect en de angsten verdwenen een voor een. Ik heb de EMDR behandeling al een tijd afgerond en de angsten zijn ook niet meer terug gekomen. Ook de aanpak van en omgang met Bibi heb ik als zeer positief ervaren, ze heeft mij heel goed begeleid. Ik heb me geen moment gepushed of onbegrepen gevoeld. V. 37 jaar, oktober 2020

******

‘Via de praktijkbegeleider ben ik doorverwezen naar B&T psychologen. Na een snelle spiek op de website voelde ik mij meteen al meer op mijn gemak. Bibi was mijn psychologe en ik heb haar aanpak als super fijn ervaren. Bibi is aardig, empathisch en positief, maar tegelijkertijd no-nonsens en praktisch: ze hield mijn hand niet vast, ik moest aan de slag met mijzelf. Daarbij kon ik altijd rekenen op een goede analyse en een fijne sparringpartner die met mij mee dacht en een vinger aan de pols hield. Deze aanpak heb ik als heel prettig ervaren en zodoende zijn er veel stappen gezet. Ik heb altijd het idee gehad dat Bibi mij begreep en dat ze de tijd voor mij nam, dit sterkte mij om door te pakken met het proces waarin ik mij bevind. De therapie voelde als een verrijking van mijn eigen (mensen) kennis. De behandelmethodes zijn met mij besproken en ik had zeggenschap om te kiezen waar ik behoefte aan had. Samen met Bibi ben ik er achter gekomen waar mijn frustraties vandaan komen en hoe ik dit in de praktijk kan doorbreken en verbeteren. Mijn gedachten en patronen waren als het waren een overwoekerde tuin en samen met Bibi heb ik kunnen werken om stukje voor stukje het onkruid te wieden en te werken naar een mooi gazon: vol nieuwe, positieve gedachten en patronen, klaar voor wat de toekomst gaat brengen. Ik heb het geheel als fijn maar ook als pittig ervaren. Tijdens, maar ook zeker na de therapie heb ik veel doelstellingen waar ik vooraf moeite mee had alsnog aangepakt en behaald. Bibi weet je daarbij gerust te stellen en haar stem galmt steeds vaker door mijn hoofd met positieve bevestigingen. Het is niet zo dat ik na afsluiten van de therapie klaar ben, verre van, maar mijn rugzakje zit boordevol goede tools en tricks en hiermee kan ik op tocht en al doende leert men verder. Ik ben super dankbaar voor wat ik het afgelopen jaar heb geleerd bij Bibi en voel me enorm gesterkt om met positieve voet door te gaan. Bibi, nogmaals super bedankt voor je hulp!’V. 28 jaar, oktober 2020

******

‘Bibi heeft me enorm geholpen mijn angsten te overwinnen en mijn gedachten op een rijtje te zetten. Hardnekkige patronen, welke mijn leven beheersten op een negatieve manier, heb ik dankzij haar leren aanpassen en nieuwe gedachten en patronen weten ontwikkelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik
mij zelfverzekerder voel en anders naar bepaalde zaken, mensen, dingen kan kijken, met een gezonde blik. Dat ik mij weer op mijn toekomst kan richten en niet op mijn verleden. Dat problemen er zijn om op te lossen, en niet erin te verdrinken. Dat ik makkelijker keuzes kan maken en beter met verandering om kan gaan. Dat prima, eigenlijk perfect kan zijn. En vooral ook dat ik mezelf bestbelangrijk mag vinden en zorg voor mezelf mag dragen, ipv dat eerst voor een ander te doen. Bibi is een topvrouw om bij in behandeling te mogen zijn, ik kan me geen moment bedenken dat ik met tegenzin naar haar toe ben gegaan. Ieder probleem was bespreekbaar en ze (ver)oordeelt niet, ze hielp me daarentegen opzoek te gaan naar wat ik zelf vindt en denk. Bibi was mijn steun als het eventjes niet ging, gaf me een duwtje in de juiste richting als ik niet meer wist, boven, onder, links of rechts en hield goed vinger aan de pols. Al met al voelde het aan alsof ik met een goede vriendin praatte, en ik ben heel dankbaar dat ik haar hulp heb mogen aannemen. Het heeft me een ander mens gemaakt, namelijk MEZELF! Bibi, je bent een topper! ik ga je missen, maar zal ook nog heel veel aan je denken! 
V. 26 jaar, juli 2020

******

‘Het traject wat ik dankzij Bibi heb doorlopen heeft mij mezelf beter laten kennen waardoor ik me eerst bewust werd van mijn eigen handelen en dingen kon plaatsen. Met de tools die ik aangereikt kreeg was het mogelijk om te gaan oefenen en de zaken aan te pakken waarvan ik wilde dat ze verandereden.
Eén van de fijnste dingen vond ik dat Bibi dit echt op maat deed: het plan/traject wat je volgt is geen “one size fits all” principe, maar is echt over nagedacht en aangepast naar jou als persoon. Dit waardeer ik enormen heeft mij heel goed geholpen. Een dergelijk proces doorlopen vergt moed, maar ik kan het iedereen aanraden; zeker met Bibi!’
 M. 28 jaar, juli 2020

******

‘Na de realisatie dat mijn leven op veel vlakken niet lekker liep, samen met een aantal heftige  gebeurtenissen in mijn leven en dat van mijn familie, heb ik hulp gezocht en ben bij Pauline terecht gekomen. Ik ben daar achteraf zeer tevreden over en ik had dit veel en veel eerder moeten doen. Ze
heeft mij geholpen met de – voor mij – onbehapbare problemen op een rijtje helpen te zetten. Ik heb hierbij handvatten gekregen om mijn probleemgedrag te herkennen en daarna in te zien. Pauline is extreem plezierig in omgang, ze wist me op mijn gemak te stellen, ik kreeg constant het idee we communiceerden op een manier die met mij resoneert en ik heb geen moment het idee gehad dat ik
puntje in haar agenda was die ze snel moest afvinken. Mijn behandeling bij Pauline was informeel, relaxed, open en ongedwongen. Dankje Pauline ;-)’
 M, 37 jaar, mei 2020

******

‘Mijn traject bij Bibi heeft mij enorm geholpen. Voordat ik bij Bibi in behandeling kwam lukte het mij niet zelf om met mijn angsten om te gaan na een moeilijke periode. Bibi kon met mij stappen zetten waardoor ik leerde verwerken en mezelf beter leerde kennen. Doordat Bibi heel duidelijk een plan maakte, samen met mij, en hierover goed communiceerde, ging ik met een heel veilig gevoel het proces in. Door haar voelde ik me nog meer gesterkt in mijn poging om waar ik tegenaan liep samen met beide handen aan te pakken en ervoor te gaan. Tijdens EMDR en de onderdelen van schematherapie voelde ik me in zeer goede handen. Bibi hield goed een vinger aan de pols hoe het proces bij mij verliep. Haar eerlijkheid, goede communicatie en positiviteit waren een bron van steun. Nu ik terugkijk op de behandeling, ervaar ik de sessies van Bibi als een verrijking. Hoewel het even spannend was om te beginnen, kan ik me nu niet meer voorstellen dat ik deze sessies had moeten missen. Alle doelen die mij voor de therapie onhaalbaar leken, zijn door de behandelingen van Bibi behaald. Daar ben ik enorm dankbaar voor en ik put daar veel positieve energie uit. Bibi, dank je wel!’  V. 24 jaar, mei 2020

****** 

‘Na een aantal jaar rond te hebben gelopen met klachten van somberheid, besloot ik dat ik het niet langer zo wilde, me niet langer zo wilde voelen, en ben ik langs de huisarts geweest. Via de praktijkondersteuner heb ik drie ‘tips’ gehad voor verschillen psychologenpraktijken. Puur op het gevoel dat ik kreeg bij het bekijken van de verschillende websites, heb ik contact opgenomen met B&T. Samen met Pauline ben ik gaan onderzoeken waar mijn somberheid vandaan kwam. Met behulp van schematherapie hebben we twee modi (patronen) kunnen identificeren, die invloed hebben op mijn gemoedstoestand. Door hier bewust samen mee aan de slag te gaan ben ik deze modi gaan herkennen, om vervolgens in een dergelijke situatie te proberen niet vanuit deze modi te handelen en/of te reageren, maar om de situatie te bekijken vanuit de ‘Gezonde-volwassenenmodus’. Dergelijke situaties kunnen grote gebeurtenissen zijn (uit het verleden), maar ook kleine, dagelijkse voorvallen. Pauline is warm, open, direct en eerlijk. Ze heeft me oprecht geholpen, waardoor ik nu een stuk lekkerder in mijn vel zit dan een jaar geleden.’ V 30 jaar, mei 2020

******

‘Via de praktijkondersteuner doorverwezen naar B&T Psychologen. Bibi is de afgelopen periode mijn psycholoog geweest tijdens mijn traject. Aan het begin van het traject wordt goed doorlopen wie je bent, waar je voor staat, wat je graag zou willen veranderen/verbeteren. Voor het verwerken van het overlijden van mijn moeder heb ik EMDR therapie gevolgd. Dit heeft voor mij enorm geholpen. Daarnaast coacht, begeleidt, adviseert Bibi sterke punten die je in je dagelijkse routine
mee kunt nemen. Zowel fysiek als mentaal. Bibi neemt uitgebreid de tijd voor je en zorgt dat er goed wordt doorgevraagd, waardoor je bij de kern van het probleem komt. Deze diepgang had ik in mijn traject erg nodig. Hier wil ik Bibi nogmaals voor bedanken. Ik ben weer vrolijk, enthousiast en emotioneel een stuk stabieler.’ 
V. 27 jaar, april 2020

******

‘Via de praktijkondersteuner kreeg ik een aantal verschillende psychologenpraktijken waaruit ik kon kiezen. Het is best lastig om via een website een keuze te maken, maar mede dankzij reviews koos ik voor Bibi. Bij deze wil ik dan ook graag de keuze voor iemand anders makkelijker maken, want ik heb zelf zeker de juiste keuze gemaakt. Voordat ik bij Bibi kwam zag mijn leven er heel erg anders uit. Ik was kort gezegd niet gelukkig met mijn leven op dat moment. Met haar hulp en begeleiding hebben we samen heel duidelijk gekregen hoe dit kwam en hoe we dit konden gaan verbeteren. Bibi is altijd eerlijk en positief geweest. Ze heeft een hele fijne persoonlijkheid waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde en vanaf de eerste behandeling meteen het positieve gevoel kreeg van, ‘Ik ga nu echt aan de slag met mijn problemen, op naar verbetering’. De behandelmethodes/technieken spraken mij heel erg aan en werden ook altijd met mij besproken. Ze wist precies waar ik behoefte aan had en op welke verschillende manieren ze mij kon helpen. Je merkt dat ze oprecht interesse toont en heel erg begaan met mij en het proces is. Ik ben een jaar in behandeling geweest en ik ben Bibi heel dankbaar voor alle hulp die ze mij geboden heeft om mijn doelen te bereiken en mij te helpen naar waar ik zo graag naartoe wilde. Zonder Bibi was dat mij niet gelukt! Het was een pittig proces wat niet ging zonder slag of stoot, maar Bibi weet precies wat je doormaakt en hoe je denkt en stelt je gerust op de juiste momenten. Voor mij heeft de therapie met Bibi dan ook echt geholpen en ik weet ook zeker dat ik op deze positieve voet verder kan gaan in het leven door alles wat ik gaandeweg heb geleerd. Nogmaals bedankt!’ V. 27 jaar, januari 2020

******

‘Ik ben behandeld door Bibi voor een diepe depressie, geen lust om iets te doen, woede aanvallen, super negatief etc. Door haar behandelingen heb ik weer meer zin in het leven gevonden en kan ook weer genieten van de mooie dingen. Zelfs in deze ontzettend moeilijke tijd waarin de wereld zich nu bevind, vind ik nog tijd om aandacht voor de mooie dingen die het leven te bieden heeft Bibi bedankt
hiervoor!!!!!!!!!!!!’ 
M. 59 jaar, maart 2020

 ****** 

‘Samen met Pauline ben ik aan de slag gegaan om onverwerkte ervaringen uit mijn jeugd een plek te geven. Dankzij de sessies met haar heb ik veel meer zelfinzicht en handvatten gekregen om patronen die me niet helpen “de deur uit te zetten”. Hierdoor voel ik me meer in balans en sterker. Pauline weet de juiste vragen te stellen en ze stelt je meteen op je gemak. Ze is super betrokken, geduldig en laat je anders naar jezelf kijken. Schematherapie icm emdr en de gesprekken met Pauline hebben mij enorm geholpen en ik blij dat ik de stap heb gezet om hulp te zoeken.’  V. 50 jaar, januari 2020

****** 

‘Van Bibi een vervolgbehandeling gekregen. Ook toen de eerste behandeling (vanwege de vergoeding) stop gezet werd, stond Bibi altijd voor me klaar. Dat waardeer ik heel erg, want ze heeft veel patiënten. Ze is een kundig psycholoog (ook in vergelijking bij een andere psycholoog waar ik ben geweest). Daarbij is het heel bijzonder hoe ze altijd goed naar je luistert, de essentie van het probleem precies  weet te isoleren. Ze geeft goede raad waaruit Bibi’s inzicht en onderscheidingsvermogen blijkt. Ze  stelt goede vragen zonder nieuwsgierig te zijn. Kortom, ik ben erg goed door Bibi geholpen. Daarbij heeft ze een zeer prettige persoonlijkheid.’ V. 58 jaar, januari 2020

****** 

‘Bibi, je hebt mij fantastisch geholpen, het voelde vertrouwd. En het proces is door EMDR heel goed en snel verlopen. Het was een intense belevenis, wat ik buiten verwachting heel goed heb doorstaan. Hierdoor heb ik nu een positieve blik op het leven en geniet ik met volle teugen.’ V. 63 jaar, december 2019

******

‘Ik werd doorverwezen door de praktijkondersteuner van mijn huisarts naar Bibi. Ik kwam met burn-out klachten bij Bibi terecht, maar zij heeft mij ook geholpen met trauma’s uit mijn verleden als kind. De EMDR behandelingen hebben hierbij heel goed geholpen. Bibi en ik hebben het samen gedaan, het was zo fijn om haar gedurende de hele periode naast me te hebben, ik was niet alleen en dat voelde oh zo goed. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Bibi, meteen al bij de eerste afspraak, ze wist mij altijd gerust te stellen, het voelde meteen heel vertrouwd bij haar en ik voelde me altijd veilig bij haar. Dit is heel belangrijk voor mij geweest om me open te stellen en alles met haar te delen. Ik ben Bibi heel erg dankbaar, Ik ben zo blij dat zij op mijn pad is gekomen, ze heeft me prima geholpen, wat een bijzondere vrouw!’ V. 56 jaar, november 2019  

******

‘Na lang uitstellen besloot ik toch om de stap te nemen en ben ik terecht gekomen bij Pauline. Ik vond het in het begin spannend en ook best eng. Het klikte gelukkig vanaf de eerste sessie. Ik heb mezelf weten te ontwarren en kreeg inzicht in belangrijke patronen. Het fijnste vond ik dat mijn cultuur en omgeving nooit een belemmering of onduidelijk waren en Pauline overal begrip voor had. Het was best spannend om weer verder te gaan zonder sessies. Ik heb daarom ook besloten om deze recensie wat later te schrijven, opdat ik de resultaten op wat langere termijn kan meegeven en kan bevestigen dat er verandering is gekomen in mijn patronen. Ik sta soms nog positief versteld van hoe ik omga met angstige situaties en hoe makkelijk het me afgaat, na een hele moeilijke periode. Ik ben Pauline enorm dankbaar! Vooral omdat zij exact het juiste “gedeelte” heeft aangepakt, wat ik zelf nooit had kunnen bedenken.’ V. 30 jaar, november 2019

 

******

‘Na meerdere ervaringen met psychologen kan ik zeggen dat ik in Pauline eindelijk een therapeut vond die luisterde naar mijn wensen en een bij mij passende aanpak bood. Ze zorgde voor een omgeving waarin ik gemakkelijk kon praten. Met de juiste sturing en oefeningen kwam ik meer te weten over de onderliggende oorzaken en mechanismen van mijn problematiek en leerde ik handvatten om hiermee om te gaan en gedrag te veranderen. Een juiste balans tussen inzicht en praktische toepassing. M. 35 jaar, oktober 2019. 

******

‘Ik vond het spannend om naar de psycholoog te gaan en wist in het begin niet zo goed wat ik kon verwachten. Gelukkig is het me heel erg mee gevallen bij Bibi. Ze vertelde mij niet wat ik moest doen maar gaf mij juist vaak de regie. Zo kon ik met ondersteuning uitzoeken wat bij me past of wat juist niet. Bibi heeft écht de gave om mensen te zien, ze op hun gemak te laten voelen en gerust te stellen waardoor ik me al snel vertrouwd en veilig voelde. Tevens prikte ze door mijn aangeleerde patronen heen waardoor ik meer inzicht kreeg in mijn gedrag en me hierin verder kon ontwikkelen. Dankjewel voor alles wat je me hebt laten inzien over mezelf de afgelopen periode! En natuurlijk ook voor de thee, de tissues als ik die een keer nodig had en de toch ook wel gezellige sessies met een gezonde dosis humor. Een top psycholoog en praktijk!’ V. 33 jaar september 2019

******

‘Hallo Jij

Dit is een verhaaltje van iemand die het niet zag zitten om naar een psychologe te gaan, maar op een bepaald moment in mijn leven werd het me teveel. Ben een vrouw van 52 jaar oud en ben opgegroeid met de woorden ‘mensen die naar een psycholoog gaan zijn gek’. Toen ik er zelf niet meer uitkwam heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben toch gegaan. Ben bij Pauline terecht gekomen en dat is één van de beste dingen die ik voor mezelf gedaan heb. Heb veel slechte dingen meegemaakt in mijn leven en gaf mezelf ook veel de schuld daarvan. Heb nu een traject gevolgd met emdr. Dat heeft mij veel geholpen. Je vergeet niet wat je hebt meegemaakt hoor, maar het doet nu veel minder pijn als je er aan denkt. Kan nu mijn leven weet beter aan, houd het weer veel beter in de hand. Kan nu weer veel beter vooruit kijken en heb weer meer innerlijke rust, kan me weer beter concentreren en heb weer meer energie. Als ik met mijn verhaaltje maar 1 persoon kan helpen, vind ik het het schrijven al waard. Ik wens degene die dit traject nu toch gaat volgen hetzelfde toe als wat ik eraan heb gehad. Wat ik er weer voor terug heb, is een betere kwaliteit van leven, je gaat door zoveel emoties maar komt er zoveel beter uit. Veel liefs voor degene die het nu ook gaan proberen.’ V 52 jaar, september 2019.

******

‘De moeilijkste stap was om hulp te zoeken, maar Bibi zorgde er eigenlijk direct voor dat ik mijn verhaal kon doen. Hierdoor voelde ik me vertrouwd en kon ik mijn problemen bij haar kwijt. Aan het begin van het traject was ik bang voor alles en kreeg ik stress van elk klein ding. Ik was hopeloos en dacht niet dat therapie zou kunnen helpen. Echter dankzij de deskundigheid en behulpzaamheid van Bibi, merkte ik verandering. Ik zit momenteel veel lekkerder in mijn vel en durf ook mij eerder open te stellen als ik ergens mee zit. Dankzij Bibi bewandel ik nu het rechte pad en ga ik zeker door met ontwikkelen, want er zullen zeker nog andere obstakels in mijn leven komen. Echter weet ik nu wat ik kan doen als ik het even niet meer zitten. Als ik een psycholoog zou moeten aanraden, dan zal ik meteen Bibi noemen. Een lieve, empathische vrouw met de juiste kennis om je te kunnen begeleiden bij (persoonlijke) problemen. Bedankt voor alles!’ V. 21 jaar, juli 2019

 

****** 

‘Pauline heeft me erg goed geholpen. Ik heb lang getwijfeld om deze stap te zetten en zonder haar had ik me niet zo goed gevoeld. Fijn om gehoord te worden en ben blij dat ik nu manieren kan toepassen in mijn dagelijkse leven. En me daardoor weer zo goed voel. Ik ben Pauline super dankbaar daarvoor!’ V. 31 jaar, mei 2019

 

******

‘Bibi heeft mij heel fijn geholpen en ondersteund de afgelopen tijd. Is een luisterend oor en heeft me laten zien hoe je ook dingen op andere manieren kunt zien. ik heb daaruit veel geleerd en weet nu dat dingen ook anders kunnen. Zij is een super fijne psycholoog in een hele fijne omgeving. Ik ging er heel graag naar toe. Ik kan er geen andere woorden voor bedenken dan dat ik hier super goed geholpen ben!’ V. 19 jaar, mei 2019

******

 ‘Lang heb ik nagedacht en getwijfeld om de stap te zetten richting een psycholoog. Waar ik “last” van had was toch zeker niet zo heel anders dan normaal? Dat kon ik zelf vast en zeker oplossen. Totdat ik patronen terug zag komen waarbij ik zelf niet happy was en me besefte dat de eeuwige drang naar controle en perfectie me op begon te breken in m’n dagelijkse bezigheden en gezinsleven. Met geen idee wat me te wachten stond heeft Pauline mij op een zeer aangename en prettige manier laten zien hoe het leven zoveel relaxter en fijner kan zijn op een manier die ik van te voren nooit had verwacht te kunnen toepassen. Het voelde alsof ik Pauline al jaren kende en dat bracht meteen een groot vertrouwen met zich mee! Dankjewel voor het me laten inzien dat niet helemaal perfect ook perfect is!’ V. 33 jaar, mei 2019 

******

 ‘Ik vind dat Bibi wel heel goed is in haar werk. Ze weet hoe ze haar patiënt moet behandelen. Ik voel me ook sinds het begin op me gemak bij haar. Dankzij Bibi heb ik nu verschillende maatregelen wat ik kan doen tegen mijn faal- en paniekklachten. Hoe ik me moet ontspannen, onder controle moet houden en positief moet denken i.p.v. negatief. Ik ben er door Bibi ook achter gekomen wat de oorzaken zouden kunnen zijn van mijn paniekklachten. Heel erg bedankt Bibi!’ V. 21 jaar, april 2019

******

‘Na een hele lange tijd van angst- en spanningsklachten, overprikkeling en paniekaanvallen werd ik doorverwezen naar B&T Psychologen. Bij aanvang was ik sceptisch, echter wist Bibi mijn twijfel direct weg te nemen met achtergrondinformatie over de methode en haar heldere uitleg van het proces. Tijdens de wekelijkse sessies waarin EMDR werd gecombineerd met andere therapievormen, is mijn leven compleet veranderd. Waar bij een eerdere burn-out niet tot de kern van het probleem werd doorgedrongen liet Bibi van het hele probleem geen spaan heel. Met haar empathische en sensitieve persoonlijkheid, humor, doortastendheid, warme thee en onbeperkte tissues weet ze je gerust te stellen en creëert ze een veilige en open omgeving om in alle rust aan verandering te werken. Ik verwerkte niet alleen de acute aanleiding voor mijn PTSS maar ook de traumatische ervaringen die al eerder tot burn-out hadden geleid. Bovendien kwamen er tijdens het traject veel overlevings- en gedragspatronen aan het licht die één voor één letterlijk de deur werden gewezen. Naast het psychische deel verdwenen tot slot de fysieke klachten die in de loop der tijd door emotionele blokkades waren ontstaan’. V. 31 jaar, maart 2019

******

‘Vanaf het moment dat ik kennis heb gemaakt met Bibi voelde ik me bij haar heel veilig en vertrouwd. In het verleden heb ik vaker bij een psycholoog gelopen maar telkens viel ik terug in oude patronen. Ik werd wel geholpen met mijn klachten en leerde hier mee om te gaan, maar nooit werd er gekeken naar de dieper liggende oorzaak van mijn problemen. Bibi was in staat om echt te kijken naar wie ik ben als persoon en om samen met mij uit te zoeken waarom het steeds opnieuw niet lekker met me ging. Dankzij de fijne sessies
voel ik mij nu een veel stabieler, rustiger persoon en heb ik erg veel over mijzelf geleerd. Voor het eerst kan ik overtuigd zeggen dat ik geniet van alles om mij heen en echt lekker in mijn vel zit dankzij een gezonde dosis zelfempathie.’ 
V. 28 jaar, januari 2019

 

******

‘Toen ik bij Pauline terechtkwam zat ik in de ziektewet met een heftige burn out. Ik had al een hulpverlengingstraject achter de rug maar dit heeft mij niet gebracht wat ik nodig had. Bij Pauline voelde ik mij gehoord en vond ik begrip zonder dat zij teveel meeging in mijn emoties. Ze had nooit ergens een oordeel over en stelde de juiste vragen, ook kritische vragen. Na elke sessie ging ik met meer energie weg dan dat ik binnenkwam. Door Pauline vond ik rust en vond ik mijzelf weer terug. Ik ben Pauline erg dankbaar voor haar hulp en alle handvatten die zij mij heeft aangereikt.’ V. 35 jaar, februari 2019

******

‘De gesprekken en behandeling bij Pauline hebben mij zeker geholpen om een andere kijk op situaties te hebben i.p.v. het ergste te denken, en ook om tijdens angstige momenten meer in het hier en nu te zijn en dan beter te ontspannen. Minddistrict vond ik ook erg leerzaam. Heel erg bedankt Pauline!’ V.
30 jaar, februari 2019 

******

‘Pauline’s woorden hebben mij inzicht gegeven in mijn angstklachten en daarmee de moed deze te trotseren en te accepteren. Mij, in ruil, schieten woorden tekort om haar daarvoor te bedanken.’ M. 28 jaar. Januari 2019

 

******

‘Tijdens de behandelingen heb ik geleerd dat hoe ik over mezelf denk en hoe ik met situaties omga voortkomt uit mijn opvoeding. Met EMDR hebben we de nare herinneringen uit mijn jeugd teruggehaald, zodat ik deze een plek kon geven. Hierdoor ben ik meer open naar andere mensen, waardoor ik me niet meer zo alleen voel. Ook weet ik beter hoe ik met mijn gevoelens kan omgaan. Het was een moeilijke, maar leerzame periode. Ik ben erg blij dat ik hulp heb gezocht. Het was een prettige ervaring bij B&T Psychologen en ik ben Bibi ontzettend dankbaar voor haar steun.’ V. 25, januari 2019 

 

******

‘In eerste instantie was ik er niet happig op om naar een psycholoog te gaan. Daar was mijn ‘probleem’ niet groot genoeg of te belangrijk voor. Ook was ik een soort van op mijn hoede (niet zo overdreven als ik het hier verwoord) voor de EMDR-behandeling. Apart, want ik had er samen met mijn man echt veel werk en aandacht aan besteedt wat die therapie precies inhield. Het is gek, maar ik raad veel mensen, die ik spreek en die problemen hebben, nu vaak aan naar een psycholoog te gaan. Maar ik snap hun twijfels, want je moet het echt treffen met je therapeut. Met jou als therapeut, Bibi, heb ik meer dan geboft. Een paar van jouw (je hebt er meer) sterke punten en kwaliteiten zijn:– Je hebt een heel goed inschattingsvermogen – je hebt enorm goed inzicht in de mens (lijkt logisch als psycholoog)  maar bij jou is het ook versterkt door jouw eigen persoonlijkheid. – Je hebt grote interesse in mensen. Beziet ze niet slechts als een ‘geval’ of  ‘het is mijn werk’. – je bent erg betrokken bij de persoon in kwestie. Dat laat je o.a. merken door wat je hebt gezegd tegen mij en mijn man. – Je bent empathisch. – Je laat mensen praten maar kan heel goed de richting van het gesprek draaien zodat het niet alleen maar het ‘uiten’  van het probleem is maar dat er structureel iets aan gedaan kan worden. Behalve de goede eigenschappen hierboven ben je echt een professional. Door de combinatie van die beide dingen, heb ik de beste therapie gehad die je maar kon hebben. Het heeft echt hele goede resultaten gehad de hele therapie. De EMDR is een heel goede hulp geweest. Ik ben heel erg blij dat ik geluisterd heb en wel naar een psycholoog ben gegaan. Je kunt sterk zijn maar op een gegeven moment krijg je teveel consequenties van wat je hebt meegemaakt. Maar ik ben nog blijer met jou. De reden mag duidelijk zijn,
gezien wat ik eerder heb geschreven. Heel hartelijk bedankt voor al de behandelingen en je meelevendheid. Het heeft me echt goedgedaan.’ 
V. 57 jaar, januari 2019

******

Het afgelopen half jaar heb ik samen met Bibi gewerkt aan mijn angstklachten. Deze samenwerking heb ik erg positief ervaren. Dankzij Bibi heb ik een veel beter inzicht in de aard van mijn klacht en ik heb goed advies gekregen over hoe ik er mee om kan gaan. De sessies met Bibi vond ik erg prettig omdat de manier van werken mij het gevoel gaf dat ik gewoon bij iemand aan tafel zat voor de koffie. Bij een psycholoog denk ik al gauw aan een muur  waar je tegen praat in een klinische setting. Dit was totaal niet het geval. De gesprekken voelde erg natuurlijk en ik had het idee dat ik ook mee kon denken en brainstormen over de oplossing van mijn probleem. Nogmaals heel erg bedankt voor de EMDR sessies.’  M. 22 jaar, november 2018

 

******

‘Ongeveer driekwart jaar geleden kreeg ik voor mijn paniekaanvallen een verwijzing en kon ik heel snel terecht bij Pauline. Daar was ik al blij mee. Maar mijn toestand nu is niet te vergelijken met begin dit jaar. Ik ben weer vrolijk, kan weer genieten, zonder angst en paniek. Dit door cognitieve gedragstherapie en EMDR. De handvatten die ik mee heb gekregen, geven me ook alle vertrouwen in de toekomst. Dit alles had natuurlijk niet gekund zonder de manier waarop Pauline een en ander heeft aangepakt: betrokken, geïnteresseerd, zonder oordeel, met humor, spiegelend, duidelijk, rustig, doortastend. Ik heb me ontzettend op mijn gemak gevoeld, begrepen en altijd het gevoel gehad had ze écht naar me luisterde. Door de klik die we hadden en het gevoel dat ik er in alle opzichten mocht zijn, heb ik snel grote stappen kunnen maken en heb ik wat oud zeer van me af kunnen schudden. Oprecht bevrijdend. Daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor.’ V. 38 jaar, november 2018

******

‘Mijn naam is EP, 56 jaar jong, redelijk succesvol door het leven gegaan met een mooi gezin, leuke carrière, en een drukke en gezellig sociaal netwerk/leven. Afgelopen jaar merkte ik verandering bij mezelf, ik werd onverschilliger, sliep slecht, had minder zin in sociale interacties. Kortom mijn leven kreeg een  somberder karakter, en voelde me met de week ongelukkiger worden. In mijn leven gewend aan het feit dat problemen , gevoelens e.d. dat je die zelf kunt oplossen. Diep in mezelf wist ik ook wel dat alles wat je “onverwerkt” hebt dit op een gegeven moment dubbel en dwars terug komt. Dit moment is op dat moment aangebroken. De schroom, twijfel, van me afgeworpen en via de huisarts contact opgenomen met B&T psychologen praktijk. Mijn eerste kennismaking met Bibi Bressers, ondanks mijn persoonlijke weerstand tegen hulp vragen/ontvangen, voelde oprecht en eerlijk. Na wat testen te hebben gedaan, werd de diagnose gesteld dat mijn klachten van depressieve aard waren. En nu aan de gang. Dertien sessies verder, voel ik me als herboren. De professionele , liefdevolle en empathische benadering hebben mij en mijn onmacht opengebroken en heeft de weg vrijgemaakt om mijn boosheid,
frustratie en zelfbeeld in een ander perspectief te plaatsen. De therapievorm EMDR heeft naast de gespreksessies , mij geleerd om de problemen onder ogen te zien en daar op een andere manier naar te kijken en te voelen, geweldig!! Bibi Bressers heeft hierin een belangrijke rol gespeeld. Door haar professionele, kundige en warme benadering voel je je snel op je gemak. De huiselijke omgeving draagt een steentje bij, om je prettig te voelen. Kortom, waarom heb ik dit niet eerder gedaan!! Als je bij mij een ingang krijgt moet
dit bij iedereen lukken. Goed gedaan Bibi, je mag trots zijn op de manier waarop jij je vak beleefd en uitoefent, ga zo door. Je hebt me gered, geholpen om met mijn demonen uit het verleden te dealen.’ 
November 2018

 

******

‘Bibi gaf me vanaf het begin meteen veel vertrouwen waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Hierdoor werd alles bespreekbaar en heb ik mezelf veel beter leren kennen. Bibi’s oprechtheid en zeer zorgvuldige manier van werken heeft me geholpen om mezelf (terug) te vinden en bepaalde dingen een plaats te geven. Wat heel fijn was is dat de regie van de behandeling bij mij lag. Bibi gaf me advies en kwam met voorstellen. Ikzelf kon daarna de keuze maken. Dat was erg prettig. Het was een pittig proces maar ik had al snel door dat ik in goede handen was.‘ M. 34 jaar, november 2018

 

******

‘Ik ben, samen met Bibi, aan de slag gegaan met mijn depressieve gevoelens, hypochondrie- en angstklachten. Zij heeft me laten inzien dat een hoop van mijn klachten met elkaar in verband stonden. We hebben samen, onder andere met behulp van EMDR behandelingen, een manier gevonden om de kern van mijn klachten aan te pakken. Vanaf het eerste contact dat ik had met Bibi, voelde ik me erg op mijn gemak. Ze heeft me veel eye openers gegeven waardoor ik me bewust werd van zaken die ik echt anders moest gaan aanpakken. Ik heb weer ‘nee’ leren zeggen en denk weer meer aan mezelf. Haar luisterende oor en haar zeer zinvolle adviezen hebben er voor gezorgd dat ik me weer veel beter en zelfverzekerder voel. Het traject was af en toe echt wel zwaar, maar ik ben gedurende het hele proces blijven geloven in een positieve afloop door de goede vertrouwensband die ik heb opgebouwd met Bibi!’ V. 28 jaar, oktober 2018

 

******

‘Via de praktijkondersteuner werd ik doorverwezen naar Bibi. Ik heb heel veel aan de behandeling gehad, zowel de gesprekken als ook de EMDR behandelingen. Bibi is heel betrokken en ik heb me bij haar heel erg op mijn gemak gevoeld. Ze maakte me bewust van mijn valkuilen en ik heb geleerd hoe ik daar het beste mee kan omgaan. Deze bewustwording heeft mij heel erg geholpen en me meer zelfvertrouwen gegeven. Ik voel me veel sterker hierdoor. Via EMDR heb ik nare ervaringen uit het verleden een plaats kunnen geven, wat heel fijn is. Ook heb ik geleerd wat zogenaamde ‘ helpende gedachten’  zijn, en die in de praktijk toegepast. Ik ben Bibi heel erg dankbaar, want het heeft me echt geholpen!’  V. 51 jaar, oktober 2018

 

******

‘In het jaar dat ik bij Bibi Bressers onder behandeling ben geweest heb ik mezelf goed leren kennen. Ik zat in een diep dal en wist niet meer wie ik was en wat ik wilde bereiken in mijn leven, het plezier was weg. Bij Bibi voelde ik me op mijn gemak en ik durfde mezelf open te stellen voor de therapie. Stap voor stap ben ik gegroeid in mijn proces en ze heeft me geholpen om weer bij mijn gevoel te komen. Mijn gedachten leerde ik te ordenen en ik durfde mezelf weer te laten horen. Het vertrouwen in mezelf kwam terug en de EMDR-sessies hebben me geholpen om bepaalde trauma’s voor mezelf af te sluiten. Het was een pittig proces, maar dankzij Bibi sta ik positiever in het leven en heb ik weer zin in de toekomst.’ M. 27 jaar, september 2018

******

Met flinke burnout, angst- en paniekklachten werd ik verwezen naar B & T psychologenpraktijk. Ik ben blij dat Pauline me geholpen heeft, voelde meteen een klik en veilig om mijn verhaal te vertellen. Pauline luisterde echt naar wat ik te zeggen had, zonder oordeel en paste daar de behandeling heel natuurlijk op aan. Ook als ik vragen tussendoor had, was ze goed bereikbaar. Pauline heeft me enorm geholpen door op het juiste moment de juiste adviezen of methodes in te zetten. Steeds werd er een stukje van de puzzel opgelost. Het was een pittige tijd, maar bij Pauline  heb ik steeds het gevoel gehad dat ik met al mijn vragen en problemen ( op persoonlijk gebied) bij haar terecht kon. Ook hebben we gewerkt met een online training en later met EMDR. Pauline is hier erg ervaren in en heeft me hier heel goed in begeleidt. Ook op de momenten dat het wat moeilijker ging, wist ze me genoeg vertrouwen te geven om hiermee door te gaan. En ik ben superblij dat ik dat  gedaan heb want het heeft me veel inzichten, maar vooral meer  rust in mijn leven gegeven. Dankjewel voor alles, Pauline.’ V. 53 jaar, september 2018  

 

******

‘Dankzij Pauline van B&T psychologen durf ik meer mezelf te zijn en durf ik ook nee te zeggen. Weet ik dat ik niet perfect ben maar dat ook zeker niet hoef te zijn. Hierdoor zit ik beter in mijn vel en kan ik het alledaagse leven beter aan. Door de juiste handvaten aan te bieden en de online hulp heb ik snel resultaat gezien van onze sessies. Ik voelde me begrepen. Ik kan iedereen aanraden om naar deze praktijk te gaan want hier staan ze echt voor jou klaar’. V. 33 jaar, september 2018

 

******

‘Ik heb een traject van ruim een half jaar doorlopen bij B&T met Bibi. Het was fijn dat zij meteen probeerde om het hele plaatje over mij compleet te krijgen door op meerdere vlakken te informeren: Info van de praktijkondersteuner, een 0-meting van een klachtenlijst en een intake gesprek waarbij ik mijn verhaal kon doen en hier en daar doorgevraagd werd. Elke stap die we hebben gezet in de therapie voelde als een logische, juiste stap voor dat moment. Het fijnste was dat de regie gedurende het traject bij mij lag: ik kon bepalen welke mensen ik er wel of niet bij wilde betrekken en wanneer; ook kon ik aangeven hoeveel ik thuis kon doen. Bibi coachte mij hierin door vragen te stellen, uit te leggen en voorbeelden te noemen. Daarnaast werd er op een prettige manier toe gewerkt naar het eind van het traject. Met een plan vol handvatten én een betrokken omgeving kan ik nu verder werken aan wat ik in mijn traject heb gestart.’ V. 25 jaar, september 2018

 

******

‘Wonderbaarlijk zo’n EMDR behandeling, dat lampjes geluid en trilling zo’n effect hebben op je brein en pijnlijke herinneringen. Ik heb het traject als super ervaren, ik ervaarde een goede klik met Bibi, die mij prima op mijn gemak stelde en begeleidde. Ik voelde me gezien en gehoord als mens, niet als probleem. Dat voelde erg fijn. Ik kreeg voldoende begrip en heb erg veel vertrouwen dat ik op de juiste plek de juiste behandeling en behandelaar ben tegengekomen. Ik heb er veel nieuwe inzichten gekregen, en de zaken waar ik eerst mee zat, hebben hierdoor een betere plaats gekregen, zodat ik beter in mijn vel zit en het gevoel heb weer klaar te zijn voor een volgende stap in mijn leven. Ik ben erg blij dat ik snel en professioneel ben geholpen door
Bibi. Daar ben ik haar erg dankbaar voor.’ 
M. 48 jaar, september 2018

******

‘Als je op zoek bent naar een psycholoog die echt betrokken is en zich wil inleven in jouw situatie, dan kan ik zeker de praktijk van B&T aanbevelen. Mijn gesprekken met Pauline hebben me meer inzicht gegeven in mijn gedachten, gevoelens en gedrag, en hoe deze drie elkaar beïnvloeden. Ook heb ik (praktische) handvatten gekregen om met mijn problematiek om te gaan. Bij B&T wordt er gebruik gemaakt van moderne technieken, zoals een online omgeving waarin je tips en opdrachten krijgt. Ik ben erg blij met de behandeling die ik heb gehad en kan nu zeggen dat ik me weer beter voel en meer situaties aandurf!’ V. 25 jaar, augustus 2018

 

******

‘Begin van dit jaar kwam ik thuis te zitten met een flinke burn-out. Uiteindelijk ben ik bij Pauline terecht gekomen en zij heeft mij geweldig geholpen. Gedurende de sessies kwam naar voren dat enkele van de oorzaken lagen in de negatieve ervaringen uit het verleden. Hierdoor werd EMDR aanbevolen. Deze methode heeft mij geholpen deze negatieve ervaringen te verwerken en hierdoor ben ik op een andere manier in het leven gaan staan. Het is een intensieve maar efficiënte manier om te leren omgaan met negatieve ervaringen uit het verleden. Het is een zware periode geweest voor mijzelf maar ik ben erg tevreden over de behandeling en het uiteindelijke resultaat.’ M. 28 jaar, augustus 2018 

******

‘Bibi schept vanaf het eerste moment zeer veel vertrouwen. Ze heeft oprechte belangstelling voor wie je bent. Ze weet altijd wat er eerder besproken is en daardoor voelde ik me zeer serieus genomen. Zonder te forceren vraagt ze je na een aantal gesprekken om in de praktijk aan het werk te gaan. En dat is hard werken. En als je denkt nu ben ik er, nu weet ik alles, biedt ze verrassend genoeg nieuwe inzichten aan. Over jezelf en om die weer op te pakken in het dagelijkse leven. EMDR is een goede methode ter ondersteuning. De begeleiding daarbij van Bibi was veel belangrijker. Het heeft mij dingen een plek leren geven, die veel minder emotie met zich meebrengen als dat ik altijd heb gehad.’ M. 61 jaar. Juli 2018

 

******

‘Begin 2017 kreeg ik een auto-ongeluk en daardoor angst voor autorijden als passagier. Maandenlang heb ik rondgelopen met deze angst. Ik durfde zelf wel te rijden maar vond het moeilijk om rustig te blijven als ik bij andere mensen in de auto zat. Bibi heeft mij d.m.v. EMDR leren omgaan met de klachten die ik had. Daarnaast had ik een heel vertrouwd gevoel bij haar en kon ik mijn ei makkelijk kwijt. Ze laat je vrij in de manier waarop je behandelt wil worden en respecteert jouw mening. Ik ben erg tevreden en raad B&T psychologen zeker aan.’ V. 33 jaar. 

 

******

‘Ik ben erg tevreden over mijn behandeling. Meteen toen ik binnenkwam voelde ik me op mijn gemak door de sfeer maar zeker ook door de warme en persoonlijke benadering van Pauline. Er was meteen een klik, ik voelde mij begrepen en er werd echt naar me geluisterd waardoor ik helemaal mezelf kon zijn. Het behandelplan sloot zo goed aan bij wat ik nodig had, verschillende technieken waaronder emdr zijn toegepast. Maar ook de inzichtgevende gesprekken hebben me enorm verder geholpen en me waardevolle dingen leren beseffen. Ik vond deze combinatie erg fijn en voel mij nu sterk genoeg om zelf verder te gaan. Wat een geweldige praktijk ik ben in ieder geval erg dankbaar en blij met waar ik nu sta.’ V. 33 jaar.

 

******

‘Ik ben erg tevreden over mijn behandeling bij B&T Psychologen. Ik vond het fijn dat ik zelf veel inspraak kreeg in hoe ik wilde dat mijn behandeling zou verlopen, dat er de mogelijkheid was om mijn vriend en moeder mee te brengen waar nodig en dat Bibi in haar eigen tijd de moeite nam om zich in te lezen over een diagnose die ik al veel eerder gesteld had gekregen. Ik merkte tijdens de behandeling ook echt dat Bibi eerdere ervaring heeft met jongeren met ADHD, autisme, depressies etc., daardoor voelde ik me ook snel begrepen. Het was dus een heel positieve ervaring en ik ben blij met het resultaat van mijn behandeling.’  V.18 jaar.

******

‘Ik voelde me op mijn gemak bij Bibi. De aandacht die je me geeft, geeft mij het gevoel dat ik serieus word genomen. Ongelooflijk hoe je me de juiste vragen kunt stellen zodat we de juiste snaar weten te raken. Je plan van aanpak paste precies bij mijn karakter. Stap voor stap. Hierdoor merkte ik zelf de vooruitgang en dit gaf me de positieve drive om verder te gaan. Dagelijks gebruik ik elementen die je me hebt meegegeven. Dat geeft me rust en ook een houvast. Bibi bedankt!’ M. 45 jaar

 

******

‘Mijn ervaring met B&T psychologen is super! Bibi heeft me heel erg fijn begeleid en nam echt de tijd voor me. Omdat ik nog maar 19 jaar ben en je op deze leeftijd nog volop in ontwikkeling bent en jezelf moet leren kennen, was het erg moeilijk om met mijn verleden om te gaan. Door haar leerde ik mezelf begrijpen en kon ik mijn verleden “achter me laten”. Het is een pittig jaar geweest met ups en downs, maar ik heb er zeker geen spijt van dat ik de grote stap heb gezet en hulp heb gezocht. Je komt er alleen maar sterker uit!’  V. 19 jaar

 

******

‘Tijdens de sessies heb ik mijn gehele verhaal kunnen doen. Ik voelde mij op mijn gemak en Bibi gaf mij de ruimte om open en eerlijk te zijn. De  spiegel die werd voorgehouden was oprecht en zette mij aan het denken. Uiteindelijk heb ik geleerd om meer van mezelf te houden en durf ik het aan om patronen te doorbreken.’  V. 23 jaar

 

******

‘Via de huisarts ben ik doorgestuurd naar B&T psychologen. Door minder prettige ervaringen bij andere hulpverleners was ik best een beetje zenuwachtig en vond ik het spannend om deze stap te maken. Door de hoge betrokkenheid en de persoonlijke aanpak van Bibi was dit gevoel snel verdwenen. Wat ik als erg prettig ervaren heb, was de huiselijke sfeer en de anonimiteit, B&T psychologen hebben niet de uitstraling van een standaard psychologenpraktijk en ze zitten in een woonwijk wat de drempel minder groot maakt. Ik had nooit verwacht dat ik een korte tijd zoveel zou kunnen bereiken op eigen kracht met natuurlijk de hulp van Bibi!’  V. 20 jaar. Maart 2018

******

‘Je kunt een schip nastaren tot het is verdwenen in de mist. Met dat gevoel verloor ik in 2017 mijn vrouw. Sinds 2006 had zij op haar manier gevochten tegen kanker. Het leven daarna is plots anders en vooraf niet te bedenken. Ik zocht een uitweg in mijn hobby wielrennen. Na een fysieke uitdaging op de fiets te hebben volbracht liep ik tegen geestelijke barrières aan. De dagen werden korter, mensen om mij heen onbegrijpelijker, nachtrusten kenden meer onderbrekingen en ervaren gebeurtenissen werden gruwelijker. Mijn dagelijks leven keerde zich vooral naar somberheid. Mijn vertrouwen daalde.  

Oude tijden Nieuw. Weten dat er hulp nodig is. De stap zetten naar hulp. De gesprekken. Hier toonde Pauline haar opvallende vakkundigheid. Haar directe benadering en bondige uitspraken tijdens deze gesprekken zetten mij recht op mijn stoel. Bijna filosofisch gaf zij mij daarmee dikwijls een aanzet tot nieuwe en welkome gedachten. Ik kreeg weer zin om te ondernemen. Momenten van glimlachen ontstonden spontaan en zin in meer activiteiten volgden. Lastige ervaringen keerden om tot hulpzame en positieve bijdragen. Ik voel mij weer gelukkig. Samen met familie en vrienden vier ik het leven verder. Binnenkort een gezellige BBQ om mooie herinneringen te delen. Bier en worst, Zin in!! Dank je wel Pauline!’  M. 57 jaar, maart 2018

 

******

‘De eerste stap zetten was heel lastig, maar ik ben echt blij dat die eerste lastige stap zetten gelukt is. Ik voelde me meteen op mijn gemak en voelde me heel erg gewaardeerd! Er werd altijd serieus naar me geluisterd en ik werd ook op mijn gemak gesteld. Open en eerlijk zijn gaat dan vanzelf. Dat was het fijne aan de behandelingen. Eindelijk voelde ik me begrepen en kreeg tijdens de behandeling inzicht in wat de oorzaak van mijn problemen zijn. Nu heb ik eindelijk zelf meer controle over mezelf. Ook zijn er heel veel handvatten aangereikt om goed aan jezelf te werken. Ik had nooit gedacht om in 4 maanden zoveel te kunnen bereiken en dat het zo’n groot effect zou kunnen hebben. Ik kijk nu eindelijk weer heel positief naar de toekomst dankzij de hulp die ik van Bibi heb gekregen. Hulp zoeken, hoe lastig dat ook was, is één van de beste keuzes in mijn leven geweest.’  M. 23 jaar, maart 2018

******

‘Ik ben nog nooit eerder bij een psycholoog geweest en ik had nooit verwacht dat ik er zoveel aan zou hebben. Bibi is heel erg lief. Je krijgt de ruimte om op je eigen tempo bepaalde dingen te verwerken en ook te groeien als persoon. Het heeft mij heel erg geholpen als persoon!’  V. 18 jaar, februari 2018

******

Na 4 maanden behandeling kan ik terugkijken hoe erg ik gegroeid ben door de begeleiding van Bibi. Elke sessie werd er goed naar mij geluisterd
en gekeken naar wat mijn behoefte was op dat moment. De sessies hebben ervoor gezorgd dat ik minder last heb van een vervelend verleden en dat ik mijn gedachten en gevoelens meer kan sturen. Dit alles heeft veel werk gekost en zonder de begeleiding van Bibi was dit nooit gelukt. Ik had niet verwacht dat er in zo’n korte periode zo veel te bereiken was.’
  M. 20 jaar, februari 2018

******

‘Van mijn huisarts kreeg ik het advies een afspraak te maken bij B&T Psychologen. Heel afwachtend kwam ik bij Pauline binnen, maar al tijdens het eerste gesprek voelde ik me veilig, hier kon ik mezelf laten zien met alle chaos in mijn hoofd. Er werd een duidelijke afspraak gemaakt over de te volgen behandeling, het aantal afspraken en eventueel een emdr-behandeling. Die duidelijke communicatie gaf rust. Naast de behandeling was er voldoende ruimte om over zaken te praten die zijdelings met mijn problemen te maken hadden. De ruimte waarin de gesprekken plaatsvonden, is heel prettig en geeft weinig prikkels. Pauline straalt rust uit en luistert goed naar wat je vertelt en pikt er direct de punten uit die extra aandacht nodig hebben. Na 22 jaar grote zorgen is het leven weer leuk en zonnig!’  V. 83 jaar, oktober 2017

 

******

‘Ik heb gedurende een paar maanden therapie gehad bij Bibi en dit is mij goed bevallen. De rust en duidelijke gesprekken en vragen hebben mij geholppen om anders naar bepaalde situaties te kijken, te relativeren, te voelen en terug naar mijzelf zodat ik zelf sterker ben geworden. Heel erg bedankt Bibi voor al je hulp!’  V. 39 jaar, september 2017.

******

‘Via de huisarts had ik me aangemeld bij B&T. Bij binnenkomst in de praktijk voelde ik direct een prettige sfeer. De ruimte is ontspannen, rustig en dit straalt Pauline ook uit. Kundige concrete aanpak maar ook ruimte om uit te wijden naar zaken die op dat moment ook relevant zijn of je behandeling in de weg kunnen staan. Heldere uitleg over je traject en de verwachtingen na de behandeling. Goede ondersteuning en feedback om je zaken aan te pakken. Ik heb EDMR gehad, ik ben er erg positief over. Het heeft me rust gebracht en belemmer mezelf niet meer om zaken te vermijden.’ V. 44 jaar, augustus 2017.

 

******

‘Ik heb heel fijn samengewerkt met Bibi en voelde me heel veilig binnen de B&T praktijk. Ik heb veel geleerd en werd goed ondersteund en in de juiste richting geholpen. Echt een aanrader om in deze praktijk aan jezelf te werken. Je ontwikkeling word goed bijgehouden en zo kan je goed het resultaat zien en merken.’ V. 18 jaar, juni 2017.

******

‘De eerste stap zetten naar psychologenpraktijk B&T was groot. Dat ik niet lekker in m’n vel zat was duidelijk. Maar dat gaat wel weer over toch? Was het zo erg dat ik een psycholoog moest opzoeken? Een psychloog gaat te ver toch? Zo erg is het niet? Het ligt niet aan mij maar aan anderen? Dat waren de vragen die ik mijzelf vaak stelde. De grote drempel over. Na het eerste prettige gesprek wist ik dat ik goed zat, er was een persoonlijke klik. Ik durf mij ‘bloot’ te geven hier. Ik leefde achter een masker, was niet thuis terwijl ik er wel was en was niet de vader en partner die ik wilde zijn. Door vele fijne, goede, leerzame en soms emotionele gesprekken ben ik weer de juiste weg in geslagen. Ik weet weer wie ik ben en waarom ik zo ben. Door heel hard te werken maar ook mede door behandelingen met EMDR en coaching. Geen gemakkelijk weg maar het doel wat ik bij de start gesteld heb is bereikt. Ik ben na alle gesprekken weer diegene die ik ben. Ben weer thuis, het masker is weg. Daarnaast kan ik weer relativeren, weet beter om te gaan met situaties en zie het grijze gebied i.p.v. alles zwart/wit. Ik mag weer op eigen benen staan. Zo voelt het nadat de behandeling is afgerond. Maar ik weet zeker dat ik het kan! Kortom ik ben Bibi zeer dankbaar voor haar begrip, inzet en steun!’  M. 32 jaar, mei 2017.

 

******

‘Hele prettige ervaring bij B&T Psychologenpraktijk met Bibi Bressers. Het is voor sommigen best een stap om bij een psycholoog binnen te stappen, maar zo voelde het totaal niet. Bibi straalt rust uit en daardoor voelde ik me meteen vertrouwd en durfde ik me open te stellen en mijn verhaal te doen. Dit zorgt ervoor dat je het meeste uit de therapie kunt halen. Vanaf het begin was meteen duidelijk welk traject we zouden doorlopen en dit gaat in samenspraak, dat was erg prettig. Gedurende het hele behandeltraject kon ik de gemaakte afspraken in een webportal inzien, een goede extra service. Daarnaast draagt de huiselijke sfeer van de ‘behandelkamer’ er ook aan bij dat je je op je gemak voelt, goed over nagedacht. Als ik terugkijk op de behandelingen dan zou ik het iedereen aan willen raden. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik hetgeen wat ik heb meegemaakt een plek heb kunnen geven. Ook heeft Bibi me handvatten gegeven voor andere zaken waar ik mee worstelde, echt een verrijking van mezelf.’  V. 30  jaar april 2017.